Baghetă umplută cu ouă, şuncă şi caşcaval

Fratele meu mi-a recomandat această mâncare. E foarte uşor de pregătit şi nu necesită mult timp. Îmi place la nebunie! Mai ales dacă mă gândesc la pâinea crocantă… Delicios! Deja îmi lasă gura apă.

Azi dimineaţă îmi era tare foame. M-am gândit să fac o paparaie bună, dar mă gândeam, de ce să nu încerc propunerea fratelui meu. E o gustare perfectă pentru micul dejun. E sănătoasă şi delicioasă. E ideal pentru cei care nu vor să stea mult în bucătărie. Sper să vă placă.

Ingrediente:

  • o bagetă
  • 5 ouă mari
  • 1/3 pahar smântână sau lapte integral
  • 100 g de şuncă fiartă tăiată în bucăţele
  • 100 g de caşcaval
  • ceapă verde tăiată mărunt

Mod de preparare:

Într-un castron mediu am amestecat ouă, smântână, şuncă, ceapă şi caşcaval. Pe partea de sus a baghetei am tăiat un dreptunghi lung şi am scos parţial miezul baghetei. În acesta am băgat mixtura. Iar apoi am pus în cuptor bagheta umplută la 350 de grade timp de 25 de minute şi am lăsat până capătă o culoare aurie.

Când era gata, am scos din cuptor şi am lăsat să se aşeze 5 minute, după care am tăiat felii şi le-am servit calde.

Vă doresc poftă bună!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s