Despre mine

Sunt Doru şi am 36 de ani, căsătorit la casa mea, şi am două fete minunate pe nume Mirela şi Daniela. Soţia mea e minunată, deşi prea ocupată uneori, dar o iubesc enorm. O cheamă Maria.

Una dintre marile mele pasiuni este gătitul pe care am moştenit-o de la mama, cea mai dragă femeie de pe pământ. Când eram mic mă punea s-o ajut la bucătărie, împreună cu cei doi fraţi ai mei. Acele momente erau cele mai distractive de cara îmi amintesc. Mama e foarte glumeaţă şi nu se supăra deloc dacă ne mai ungeam unul pe celălalt cu crema de la tort, sau dacă jucam leapşa cu ridichi (un joc vechi, personalizat după nevoie).

Ceea ce m-a ajutat să îndrăgesc gătitul este faptul că mama nu mi-a reproşat niciodată că mâncarea pe care am făcut-o nu e bună sau nu e aşa cum m-a în văţat ea să o fac. Cea mai nemiloasă critică a ei era că „e foarte interesantă”, şi dacă zicea foarte de două sau de trei ori, ştiam că opera mea e undeva între nereuşită şi necomestibilă.

A, am uitat să vă mai zic că îmi place să şi mănânc, deci plăcerea în bucătărie e deplină. Îmi plac mai ales dimineţile lungi de duminică pentru că toată familia e acasă şi gătim şi mâncăm împreună.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s